Luptăm pentru rezultate!

Alexandra Hila

Alexandra Hila - Antiu

Avocat | Managing Partner

Avocat fondator al Biroului de Avocați Hila Legal, Alexandra crede în parteneriatul dintre avocat si client, pentru construcția afacerilor de succes și a soluțiilor solide și de durată.

Are experiență îndelungată în gestionarea cauzelor complexe de drept al afacerilor, urmărind cu perseverență obținerea celor mai bune soluții.

Conduce biroul de avocatură cu dorința de a schimba mentalitatea fata de avocat în piața de afaceri, de a contribui la un circuit economic sănătos și stabil, prin oferirea de sprijin juridic de prevenție, în antiteză cu serviciile juridice “de criză” la care companiile apelează numai în situații limită.

Reprezintă cu succes și clienții persoane fizice în litigii de drept civil, dreptul familiei și dreptul muncii, coordonând activitatea biroului în acord cu principiile care îi ghidează activitatea: profesionalism, inovație, excelență.

Contact

Ema Patrascu

Ema Pătrașcu

Avocat Colaborator

Ema s-a alăturat echipei, contribuind cu experiența semnificativă în litigii și consultanță juridică, în domeniile dreptului fiscal, drept penal și fond funciar.

Se remarcă prin atenția pe care o oferă fiecărui detaliu al spețelor și prin implicarea totală în cauza clientului, oferind pe lângă solide cunoștințe juridice, o nuanță personală în activitatea sa.

Romana Bantas

Romana Bantaș

Avocat Colaborator | Practician în Insolvență

Romana adaugă echipei un plus de valoare prin experiența vastă în domeniul insolvenței, îmbinând cu succes cele două profesii în obținerea de soluții complete și inovative pentru clienții pe care îi reprezintă.

Contact

Mihaela Ignia

Mihaela Ignia

Expert Contabil

Mihaela pune în slujba clienților expertiza contabilă, completând gama serviciilor noastre cu consultanță financiar-contabile la cel mai înalt grad de profesionalism. 

Prin aportul Mihaelei, clienții beneficiază de toate serviciile necesare unei afaceri solide și de succes, printr-o echipă formată din profesioniști cu expertiză complementară.

Contact